Virtaa viherrakenteesta

suuntaviivoja kaupunkiympäristön...

Tuotekoodi: 10234
Virtaaviherrakenteesta_10234_1.jpg
0,49 € / kpl
Myyntierä: 1 erä = 50 kpl  (24,50 € / erä)
Heti varastosta
Toimitusaika n. 1-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 8,49 €
 Lisää ostoskoriin
"Virtaa viherrakenteesta - suuntaviivoja kaupunkiympäristön suunnitteluun" tarjoaa päätöksentekijöille, kaavoittajille ja muille toimijoille apua viherrakenteen kehittämiseen. Esite auttaa tunnistamaan suunnittelun tasoja ja tärkeimpiä tehtäviä päätö...
"Virtaa viherrakenteesta - suuntaviivoja kaupunkiympäristön suunnitteluun" tarjoaa päätöksentekijöille, kaavoittajille ja muille toimijoille apua viherrakenteen kehittämiseen. Esite auttaa tunnistamaan suunnittelun tasoja ja tärkeimpiä tehtäviä päätöksenteon eri vaiheissa. Lisäksi esite tukee yhteistyön koordinointia suunnittelussa.

Kaupunkien viher- ja vesialueet tuottavat hyvin suunniteltuna monia hyötyjä, kuten lisäävät ihmisten terveyttä ja viihtyisyyttä sekä auttavat torjumaan tulvia. Suunnittelu onnistuu, kun kullakin suunnittelutasolla tunnistetaan olennaiset asiat ja ohjelmoidaan eri suunnitelmatasojen toiminta kokonaisuutena.

Esitettä täydentää Virtaa viherrakenteesta - verkkotietopankki. Tietopankkiin on koottu esimerkkejä viherrakenteen suunnittelusta eri suunnittelutasoilla, suunnittelun aineistoja ja menetelmiä, ohjeistuksia, suosituksia ja tietolähteitä. Ehdotukset tietopankin täydentämiseen ja kehittämiseen ovat tervetulleita, ohjeet lähettämiseen löytyvät tietopankin etusivulta.

Esite on laadittu Viherympäristöliitto ry:n Maiseman huomioon ottaminen maankäytön suunnittelussa -työryhmän (MaMa) ja Suomen ympäristökeskus SYKEn yhteistyönä. Työn ohjaamiseen on osallistunut muun muassa kaupunkeja, ympäristöministeriö, Uudenmaan liitto, Uudenmaan ELY-keskus ja Suomen luonnonsuojeluliitto.

Esite (pdf) ja tietopankki ovat osoitteessa www.vyl.fi/virtaaviherrakenteesta

Esitettä voi tilata painettuna 50 kpl erissä Viherympäristöliiton verkkokaupasta hintaan 0,49 e/kpl (sis alv 10 %). Hintaan lisätään postikulut. Pienemmistä tilauseristä ota yhteyttä info@vyl.fi.

Kirjoittaja(t):Maija Faehnle & työryhmä
Julkaisija: Viherympäristöliitto ry & Suomen ympäristökeskus 2015
Sivuja: 24
ISBN: 978-952-5225-65-5 (nid.)
ISBN 978-952-5225-66-2 (pdf)

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 0.08 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 8,49 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 8,49 €