Viherympäristön mittaustekniikka ja

paikkatieto

Tuotekoodi: 10619
Viherymparistonmittaustekniikkaja_10619_2.jpg
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 35 €
15,00 €
-70%
Ovh. 50,00 €
Tarjous voimassa 31.12.2017 asti.
Heti varastosta
Toimitusaika n. 1-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 8,49 €
 Lisää ostoskoriin
Julkaisu on ensimmäinen laatuaan viheralalla!Tässä kirjassa käsitellään mittausasioita viherympäristön eri sektoreilla. Alan toimija käyttää mittaustekniikkaa hyvin erilaisiin tarkoituksiin. Mittaustietoja tarvitaan lähtökohtina suunnittelulle. Suunn...
Julkaisu on ensimmäinen laatuaan viheralalla!

Tässä kirjassa käsitellään mittausasioita viherympäristön eri sektoreilla. Alan toimija käyttää mittaustekniikkaa hyvin erilaisiin tarkoituksiin. Mittaustietoja tarvitaan lähtökohtina suunnittelulle. Suunnittelun lähtökohdat ovat tässä yhteydessä lähinnä täydentäviä mittaustietoja tai pienkohteen kartoitusta. Viherympäristön rakentamisessa kohteen paikalliset mittaukset totetutetaan usein toteuttajan toimesta. Laajemmissa kohteissa käytetään yleisesti mittausalan konsultteja niin kartoituksessa kuin rakentamisen ohjauksessa.

Uusi teknologia on tuonut mahdollisuuksia käyttää ja soveltaa tietoja esimerkiksi viheromaisuuden hallinnassa paikkaan liittyvinä tiedostoina. Nämä toiminnot ovat tulevaisuudessa ehkä viherympäristön laajin ja kehittyvin asiakokonaisuus.

Kirja soveltuu käytettäväksi opetukseen erityisesti viherympäristön suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon osa-alueilla. Sen tarkoituksena on luoda yleiskäsitys mittauksesta ja sen merkityksestä alan toimintoihin.

Julkaisija: Viherympäristöliitto ry
Toimittajat: Reijo Eskola ja Heikki Peltoniemi
Sivut: 140
ISBN: 978-952-5225-62-4
ISSN: 1238-8734

Päätoimisille opiskelijoille myönnetään kirjasta –20 % alennus. Mainitse alennuksesta tilauslomakkeen lisätiedot-kentässä. Täytä lomakkeeseen seuraavat tiedot: oppilaitos, opintolinjasi, opiskelijanumero. Valitse maksutavaksi lasku.
VYL Julkaisu nro 52
Ilmestymisvuosi: 2011
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 0.53 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 8,49 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 8,49 €