Viherkatot ja katto- ja kansipuutarhat, kasvillisuus ja kasvualusta

kasvillisuus ja kasvualusta RT 85-11204

Tuotekoodi: 10635
Viherkatotjakatto-jakansipuutarhatkasvillisuusjakasvualusta_10635_1.jpg
38,30 €
Heti varastosta
Toimitusaika n. 1-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,50 €
 Lisää ostoskoriin
Rakennustietosäätiö on julkaissut kolme viherkattoja sekä katto- ja kansipuutarhoja käsittelevää ohjekorttia. Uusiin viherkatto-ohjeisiin on koottu alan parhaat rakenneratkaisut ja tämän hetken paras tietämys toimivien ja kestävien viherkattojen suun...
Rakennustietosäätiö on julkaissut kolme viherkattoja sekä katto- ja kansipuutarhoja käsittelevää ohjekorttia. Uusiin viherkatto-ohjeisiin on koottu alan parhaat rakenneratkaisut ja tämän hetken paras tietämys toimivien ja kestävien viherkattojen suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi Suomen olosuhteissa.

Viherkattojen kasvillisuus tarvitsee riittävästi vettä, mutta samalla on huolehdittava siitä, että kasvillisuus ei vaurioita vedeneristettä ja on varmistettava viherkaton vedenpitävyys koko käyttöiän ajan. Ohjeista löytyvät myös alan yhdessä sopimat viherkattotyypit sekä kasvualustaan ja kasvillisuuden valintaan liittyvää ohjeistusta. Ohjeissa on myös mitoitusperusteita viherkattorakenteiden suunnitteluun. Myös Viherympäristöliitto ry osallistui Rakennustietosäätiö RTS:n toimikuntatyöhön.

Julkaisija: Rakennustieto Oy & Rakennustietosäätiö RTS
Koko: A4, painettu

Tämä RT-kortti kuuluu viherkattoja, kattopuutarhoja ja kansipuutarhoja käsittelevään kolmen ohjeen sarjaan. Sama ohje on julkaistu myös Infra-ohjeena numerolla Infra 23-710152.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 0.05 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kirjelähetys 6,50 €
Nouto valitsemastasi postista 11,20 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 11,20 €