Viheralueiden perennat. Hoitokortisto

Tuotekoodi: 10341
Viheralueidenperennat.Hoitokortisto_10341_1.jpg
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 12 €
10,00 €
-55%
Ovh. 22,00 €
Tarjous voimassa toistaiseksi
Heti varastosta
Toimitusaika n. 1-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 8,49 €
 Lisää ostoskoriin
Taskukokoinen perennojen hoitokortisto on tarkoitettu viheralueiden rakentajille ja hoitajille työmailla mukana kuljetettavaksi.
Viheralueiden perennojen hoitokortisto on tarkoitettu viheralueiden rakentajille ja hoitajille työmailla mukana kuljetettavaksi. Siitä on vaivatonta tarkistaa istutusten perennojen hoito-ohjeet. Kortisto palvelee myös perennaistutusten suunnittelijoita.

*Nyt erä lievää kakkoslaatua hintaan 10 €/kpl. (Vikaselitys: Kierrelankasidonta peittää osaa vasemman marginaalin ensimmäisistä kirjaimista. Vika ei haittaa olennaisesti lukemista)*

Hoitokortisto on painettu kosteutta ja likaa hylkivälle materiaalille, joten se sopii A6-kokoisena ja reisitaskumallisena mainiosti vaativiinkin työoloihin. Selailua helpottaa kierrelankasidonta. Hoitokortistossa esitellään 96 parhaiten viheralueille sopivaa perennaa kukin omalla lehdellään, mikä helpottaa ja nopeuttaa halutun kasvin löytymistä.

Hoitokorteissa esiteltävät kasvit ovat olleet kenttäkokeissa eri puolilla maata MTT:n hankkeessa "Julkisten alueiden perennakasvustojen perustamis- ja hoitotekniikat sekä kestävien perennojen valinta 2005-2011". Esiteltävät lajit ja lajikkeet on kokeiden tulosten perusteella valittu suositeltaviksi julkisille viheralueille. Valinta on tehty aineistosta, jossa oli yli 200 lajia, näistä lisäksi yhteensä yli 300 lajiketta ja viljelykantaa. Kortiston aineisto sisältää kuitenkin vain osan tarjolla olevasta perennavalikoimasta.

Kasvien korkeus ja kukinta-aika on pääosin ilmoitettu Etelä-Suomessa tehtyjen havaintojen perusteella. Jos tieto on myös Pohjois-Suomesta, se on mainittu erikseen.

Toimittanut: Sirkka Juhanoja
Julkaisija: Taimistoviljelijät ry 2014 / Puutarhaliiton julkaisu 368
96 sivua. Koko A6.
Taskukokoinen, säänkestävä.

Tästä julkaisusta ei myönnetä opiskelija-alennusta.

ISBN 978-951-8942-97-2
ISSN 0355-080X
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 0.20 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 8,49 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 8,49 €