Viheralueiden hoito VHT ´14

Hoidon laatuvaatimukset

Tuotekoodi: 10127
ViheralueidenhoitoVHT14_10127_1.jpg
57,00 €
Heti varastosta
Toimitusaika n. 1-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 8,00 €
 Lisää ostoskoriin
VHT '14 on keskeinen urakka-asiakirja, joka sisältää viheralueiden hoitoluokitukseen perustuvat hoidon laatuvaatimukset.
VHT:ssa selostetaan valtakunnalliseen viheralueiden hoitoluokitukseen pohjautuvat hoidon yleiset laatuvaatimukset, joita voidaan täsmentää urakkakohtaisesti työselostuksessa. Julkaisu toimii hoitourakoiden tärkeänä sopimusasiakirjana sekä työohjeena kaikille alalla työskenteleville sekä sitä opiskeleville henkilöille. Julkaisua käytetään pohjana, kun laaditaan rakentamis- ja hoitosuunnitelmia ja -selostuksia, kustannusarvioita ja urakkasopimuksia.

Julkaisun rakenne koostuu kasvillisuuden hoidosta, rakenteiden hoidosta, talvihoidosta, puhtaanapidosta, töhryjen poistosta sekä erityisalueiden hoidosta.

Viheralueiden hoito VHT´14 korvaa Viheralueiden hoito VHT´05 julkaisun. Laatuvaatimukset vastaavat Viheralueiden hoito VHT´05 -julkaisun mukaisia laatuvaatimuksia nurmikoiden, kukkakasvien, pensaiden ja köynnösten hoidon osalta. VHT´14:n laatuvaatimustaulukossa on yhdistetty saman kasvillisuustyypin hoito eri hoitoluokissa. Laatuvaatimuksia on täydennetty A-luokissa puiden osalta sekä uutena ovat mukana kuntta, hulevesijärjestelmiin liittyvä kasvillisuus, viherkatot ja vieraskasvien poisto.
B- ja C -hoitoluokkia on tullut lisää VHT´05:n laatimisen jälkeen ja kaikkien näiden hoitoluokkien laatuvaatimukset on määritelty tässä julkaisussa.

Toimittanut: Aino-Kaisa Nuotio 2014
Julkaisija: Viherympäristöliitto ry
Pehmeäkantinen, A4
88 sivua
ISSN 1238-8734
ISBN 978-952-5225-67-9

Päätoimisille opiskelijoille myönnetään kirjasta –20 % alennus. Mainitse alennuksesta tilauslomakkeen lisätiedot-kentässä. Täytä lomakkeeseen seuraavat tiedot: oppilaitos, opintolinjasi, opiskelijanumero.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 0.60 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kirjelähetys 8,00 €
Nouto valitsemastasi postista 11,20 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 11,20 €