Taajamametsät - suunnittelu ja hoito

Tuotekoodi: 10230
Taajamametsat-suunnittelujahoito_10230_1.JPG
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 8,80 €
35,20 €
-20%
Ovh. 44,00 €
Tarjous voimassa toistaiseksi
Heti varastosta
Toimitusaika n. 1-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 10,00 €
 Lisää ostoskoriin
Taajamametsiät ovat tärkeitä lähivirkistysalueita. Kuinka turvataan virkistyskäytön edellytykset, hoidetaan maisemaa ja edistetään monimuotoista metsäluontoa sekä suojavaikutuksia melua, pölyä ja tuulta vastaan?
Taajamametsät - suunnittelu ja hoito tarjoaa tietoa asuinalueilla sijaitsevista metsistä, niiden hoidosta, ominaisuuksista ja suunnittelusta. Taajamametsien hoidon tavoitteena on ulkoilu- ja virkistyskäytön edellytysten turvaaminen, maisemanhoito, monimuotoisen metsäluonnon ylläpitäminen ja edistämien sekä suojavaikutusten tarjoaminen melua, pölyä ja tuulta vastaan. Kaupungistumisen edetessä taajamametsien merkitys korostuu asukkaiden lähivirkistysalueina ja yhä enemmän myös arvokkaina luontoalueina.

Taajamametsien hoitosuosituksia voidaan soveltaa vapaa-ajan asuntojen lähimetsiin ja niihin talousmetsiin, joissa puuntuotannon ohella halutaan korostaa monimuotoisuutta ja ulkoilu- ja virkistyskäytön tarpeita.

Kirja on suunnattu taajamametsien parissa toimiville metsä-, ympäristö ja viheralan asiantuntijoille, järjestökäyttöön, alan opiskelijoille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Kirjan kirjoittajina on monipuolinen joukko alan tutkijoita ja käytännön asiantuntijoita.

Kirjoittaja(t): Leena Hamberg, Irja Löfström ja Ilmari Häkkinen (toim.)
Julkaisja: Metsäkustannus Oy 2012
Nidottu, 156 s.
ISBN-13: 978-952-5694-92-5

Tästä julkaisusta ei myönnetä opiskelija-alennusta.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 1.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kirjelähetys 10,00 €
Nouto valitsemastasi postista 11,20 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 11,20 €