Suomen 100. Puistot ja puutarhat

Tuotekoodi: 20601
Suomen100.Puistotjapuutarhat_20601_1.jpg
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 10,90 €
12,00 €
-48%
Ovh. 22,90 €
Tarjous voimassa toistaiseksi
Heti varastosta
Toimitusaika n. 1-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,50 €
 Lisää ostoskoriin
Kirja opastaa sataan puisto- ja puutarhakohteeseen Suomessa Kemiöstä Rovaniemelle.Viherkohteet on ryhmitelty maakunnittain, jolloin niistä on helppo valita parhaat paikat kotiseudulta tai lomamatkan varrelta. Maakunta- ja kohdekartat auttavat kohteen...
Kirja opastaa sataan puisto- ja puutarhakohteeseen Suomessa Kemiöstä Rovaniemelle.

Viherkohteet on ryhmitelty maakunnittain, jolloin niistä on helppo valita parhaat paikat kotiseudulta tai lomamatkan varrelta. Maakunta- ja kohdekartat auttavat kohteen paikallistamisessa, esittelyt avaavat kohteen historiaa ja suunnittelun periaatteita ja kuvat vihjaavat siitä, mitä perillä odottaa.

Oppaan avulla löytää puistoja, joiden myötä muodostuu monipuolinen kuva suomalaisista puutarhaihanteista ja viherrakentamisesta eri aikakausina. Aatelisten kartanopuistojen esikuvat löytyvät Euroopasta ja eri vuosisatojen tyylisuuntauksista, uusia lähiöpuistoja rakennetaan alueen elävöittäjiksi ja monenlaisia käyttäjäryhmiä palvelemaan. Yksityisten ihmisten ja yhdistysten pitkäjänteinen puurtaminen on tuottanut mitä moninaisimpia viherkohteita perinteisten kaupunkipuistojen rinnalle.

Kirjan tekijä, maantieteilijä Paula-Kaisa Leppänen on täydentänyt opintojaan maisemasuunnittelun ammattikorkeakoulututkinnolla Lepaalla.

Tekijä: Paula-Kaisa Leppänen 2013
Julkaisija: Karttakeskus
Nidottu, 144 sivua
12x21 cm
ISBN 978-952-266-090-9
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 0.20 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kirjelähetys 6,50 €
Nouto valitsemastasi postista 11,20 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 11,20 €