Puuvartisten taimitarhakasvien tuholaiset

Tuotekoodi: 10395
Puuvartistentaimitarhakasvientuholaiset_10395_1.jpg
24,00 €
Heti varastosta
Toimitusaika n. 1-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 8,49 €
 Lisää ostoskoriin
Puuvartisten taimitarhakasvien tuholaiset -kenttäopas tarjoaa helpotusta tuholaisten tunnistamiseen ja torjuntatoimien ajoitukseen. Oppaassa kuvataan tuholaiset ja niiden aiheuttamat vioitukset havainnollisten tekstien ja kuvien avulla. Tuholaisten e...
Puuvartisten taimitarhakasvien tuholaiset -kenttäopas tarjoaa helpotusta tuholaisten tunnistamiseen ja torjuntatoimien ajoitukseen. Oppaassa kuvataan tuholaiset ja niiden aiheuttamat vioitukset havainnollisten tekstien ja kuvien avulla. Tuholaisten elinkierron kuvaus auttaa tarkkailemaan kasveja oikeaan aikaan ja ajoittamaan mahdolliset torjuntatoimet oikein.

Puuvartisten taimitarhakasvien tuholaiset -kenttäopas on tarkoitettu taimitarhaviljelyn ja koko viheralan käyttöön. Koska kotimaiset puulajit ovat tärkeitä viherrakentamisen kasveja, löytyy oppaasta apu myös metsätuholaisten tunnistukseen. A5-kokoisen kierreselkäisen oppaan 104 sivua on käsitelty vettä ja likaa hylkiviksi, joten nimensä mukaisesti kenttäopas soveltuu aktiiviseen työmaakäyttöön. Siis juuri sinne, missä tuholaisten tunnistaminen on tärkeintä. Oppaassa on esitelty yli sata tuholaista ja tärkeimmät petohyönteiset.

Oppaan eläimet ovat ryhmitelty karkeasti niiden tekemän vioituksen kohteen mukaan, eivätkä ne siksi noudata täydellistä taksonomista järjestystä.

Opas on tarkoitettu alan ammattilaisten, opiskelijoiden ja harrastajien käyttöön helpottamaan kasveissa näkyvien vioitusten ja hyönteisten tunnistusta sekä avuksi tukemaan toimenpiteisiin liittyvää päätöksentekoa kenttäolosuhteissa. Opas sopii hyvin myös uusien taimisto- ja vihertyöntekijöiden perehdytykseen antamaan perustietoa ja suuntaa työn lomassa havaittavien hyönteisten tunnistamiseen.

Kenttäoppaan on tehnyt Toni Valo Hämeen Ammattikorkeakoulun puutarha-alan koulutusohjelman opinnäytetyönä Taimistoviljelijät ry:lle.

Kustantaja: Taimistoviljelijät ry
Kirjailija: Toni Valo
Julkaisuvuosi: 2015
Säänkestävä, kierreselkäinen, A5, 104 sivua
ISBN 978-952-7126-00-4

Tästä julkaisusta ei myönnetä opiskelija-alennusta.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 0.25 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 8,49 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 8,49 €