Puun rakenne ja ominaisuudet

Tuotekoodi: 10390
Puunrakennejaominaisuudet_10390_1.jpg
42,40 €
Tuote tilapäisesti loppu
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Laajin kotimainen teos puun rakenteesta ja ominaisuuksista. Onko lehtikuusen lahonkestävyys totta vai tarua? Miksi puut ovat kierteisempiä Lapissa kuin Etelä-Suomessa? Voiko kanto kasvaa hakkuun jälkeen? Mitä tarkoitetaan kevätpuun huokosten aspiraat...
Laajin kotimainen teos puun rakenteesta ja ominaisuuksista.

Onko lehtikuusen lahonkestävyys totta vai tarua? Miksi puut ovat kierteisempiä Lapissa kuin Etelä-Suomessa? Voiko kanto kasvaa hakkuun jälkeen? Mitä tarkoitetaan kevätpuun huokosten aspiraatiolla? Mitä vikaa on nuorpuussa verrattuna aikuispuuhun? Miksi lämpökäsiteltyä puuta naulatessa pitää käyttää ruostumattomasta teräksestä tehtyjä nauloja? Näihin ja satoihin muihin kysymyksiin löytyvät vastaukset Puun rakenne ja ominaisuudet -kirjasta.

Professori Matti Kärkkäisen ensimmäinen puutieteen oppikirja ilmestyi 1971. Siitä kirja on kehittynyt alan suomenkieliseksi perusteokseksi. Puun rakenne ja ominaisuudet -kirja on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat aiheesta tutkimuksiin perustuvaa tietoa. Kirjaa käytetään oppi- ja käsikirjana mm. yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa. Laajat sanastot helpottavat teoksen käyttöä.

Kustantaja: Metsäkustannus
Kirjailija: Matti Kärkkäinen
Julkaisuvuosi: 2007
Pehmeäkantinen, nidottu, 468 sivua
ISBN 978-952-5694-10-9

Tästä julkaisusta ei myönnetä opiskelija-alennusta.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 1.17 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kirjelähetys 10,00 €
Nouto valitsemastasi postista 11,20 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 11,20 €