Puisto, puutarha ja hyvinvointi

2010

Tuotekoodi: 10503
Puistopuutarhajahyvinvointi_10503_1.jpg
50,00 €
Heti varastosta
Toimitusaika n. 1-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,50 €
 Lisää ostoskoriin
Puisto, puutarha ja hyvinvointi -kirja on kirjoitettu oppaaksi kaikille, jotka haluavat tietää miksi ja miten kasvit ja kasvien parissa toimiminen vaikuttavat ihmiseen. Kirja antaa valmiuksia osallistua hyvinvointia tukevien, viihtyisien elinympärist...
Puisto, puutarha ja hyvinvointi -kirja on kirjoitettu oppaaksi kaikille, jotka haluavat tietää miksi ja miten kasvit ja kasvien parissa toimiminen vaikuttavat ihmiseen.

Kirja antaa valmiuksia osallistua hyvinvointia tukevien, viihtyisien elinympäristöjen suunnitteluun, toteuttamiseen ja käyttöön. Kirja on tarkoitettu sekä puutarha-alalla toimiville että terveydenhuollon parissa työskenteleville lukijoille. Lukuisat esimerkkikohteet ja runsas kuvitus elävöittävät kirjaa ja auttavat tiedon soveltamisessa omaan lähiympäristöön.

Päätoimisille opiskelijoille myönnetään kirjasta - 20 % alennus. Mainitse alennuksesta tilauslomakkeen lisätiedot-kentässä. Täytä lomakkeeseen seuraavat tiedot: oppilaitos, opintolinjasi, opiskelijanumero ja valitse maksutavaksi lasku.

Tekijät: Erja Rappe, Leena Lindén ja Taina Koivunen
Julkaisija: Viherympäristöliitto ry. 2010.
2., päivitetty painos
160 s.
ISBN 978-952-5225-57-0
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 0.40 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kirjelähetys 6,50 €
Nouto valitsemastasi postista 11,20 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 11,20 €