Puiden istuttaminen

Tuotekoodi: 10312
Puidenistuttaminen_10312_1.jpg
25,00 €
Heti varastosta
Toimitusaika n. 1-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 8,00 €
 Lisää ostoskoriin
Puiden istuttaminen on ammattilaisen perusopas, jossa käydään tarkasti läpi kaupunkipuiden menestymiseen vaikuttavia tekijöitä. Erityispaino on kaupunkipuiden taimien kasvatuksessa sekä puiden istuttamisessa, mihin liittyvät mm. kasvualusta-asiat, istutustyö ja istuttamisen jälkeinen hoito.
Juuri ilmestynyt! Puiden istuttaminen kuvaa kaupunkipuiden taimien kasvatusta ja istutustekniikkaa taimistoilla kasvatetuille 3-8 m korkeille puille. Julkaisun tarkoituksena on yhtenäistää ja parantaa laadullisesti puiden istutustekniikoita. Julkaisun sisältö on yhteneväinen infra- ja viheralan yleisten työselostusten ja laatuvaatimusten teknisten asiakirjojen kanssa. Julkaisun kohderyhmää ovat ammattilaiset, jotka työskentelevät julkisilla viheralueilla kaupunkien rakennetuissa ympäristöissä. Julkaisu soveltuu myös opetuskäyttöön.

Tekijät: Niels Hvass ja Aki Männistö (toim.)
Julkaisija: Viherympäristöliitto ry
50 s., nidottu
Viherympäristöliiton julkaisu 59
ISBN 978-952-5225-71-6

Päätoimisille opiskelijoille myönnetään kirjasta –20 % alennus. Mainitse alennuksesta tilauslomakkeen lisätiedot-kentässä. Täytä lomakkeeseen seuraavat tiedot: oppilaitos, opintolinjasi, opiskelijanumero.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 0.60 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kirjelähetys 8,00 €
Nouto valitsemastasi postista 11,20 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 11,20 €