Portti hiljaisuuteen

Joensuun luterilainen hautausmaa

Tuotekoodi: 20609
Porttihiljaisuuteen_20609_1.jpg
34,00 €
Heti varastosta
Toimitusaika n. 1-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 8,49 €
 Lisää ostoskoriin
Portti hiljaisuuteen -kirja kertoo Joensuun evankelisluterilaisesta hautausmaasta ja sinne haudatuista ihmisistä.Kirjassa kerrotaan hautausmaan historiasta, hautamuistomerkeistä, sankarihaudoista ja hautaustavoista. Teos valaisee luterilaiseen hautau...
Portti hiljaisuuteen -kirja kertoo Joensuun evankelisluterilaisesta hautausmaasta ja sinne haudatuista ihmisistä.

Kirjassa kerrotaan hautausmaan historiasta, hautamuistomerkeistä, sankarihaudoista ja hautaustavoista. Teos valaisee luterilaiseen hautausmaahan haudattujen tunnettujen ja tuntemattomien henkilöiden elämää. Henkilökertomuksia on yli 70 ja henkilöt on ryhmitelty eri ammattiryhmien mukaan.
Portti hiljaisuuteen -kirja on valokuvin kuvitettu ja se on oivallinen opaskirja sekä haudanhoitajille että hautausmaalla kulkijalle. Hauta- ja muistomerkkipaikat on merkitty kirjan karttoihin.
Puutarhaneuvos, hortonomi Reima Karetie toimi Joensuun Seurakuntayhtymän ylipuutarhurina 1974–2008 välisen ajan ja on perehtynyt laaja-alaisesti ja syvällisesti hautausmaan historiaan ja käytäntöihin.
Tietokirjailija, FM Heikki Tarma on paikallishistorioitsija ja on pari vuosikymmentä tutkinut Joensuun kaupungin historiaa.

Tekijät: Reima Karetie, Heikki Tarma 2016
Julkaisija: Reima Karetie & Heikki Tarma
Sidottu, 230 sivua
ISBN 978-952-68038-3-8
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 1.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 8,49 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 8,49 €