Onnistu viherurakassa

opas osaamiseen ja yhteistyöhön

Tuotekoodi: 10159
Onnistuviherurakassa_10159_1.jpg
45,00 €
Heti varastosta
Toimitusaika n. 1-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,50 €
 Lisää ostoskoriin
Viherrakennushankkeen tarjousmenettely, urakkasopimukset, osapuolten velvollisuudet, työmaakatselmukset. Pöytäkirjamalleja.
Onnistu viherurakassa - opas osaamiseen ja yhteistyöhön kuvaa tiivistetysti viherrakennustyömaiden yhteistyömenettelyt ja sen tarkoituksena tukea työmaan eri osapuolten yhteistoimintaa ja parempaa projektin hallintaa. Sopimustekniikan ja yhteistyömenettelyjen osaamisella on merkittävä vaikutus viherrakennushankkeen läpiviemiseen ja työmaan ilmapiiriin.

Onnistu viherurakassa - opas osaamiseen ja yhteistyöhön on laadittu sekä rakennuttajan että urakoitsijan näkökulmasta. Oppaassa on lukuisia pöytäkirjamalleja ja muistilistoja, joista on apua kaikille urakassa toimiville osapuolille.
Oppaasta on hyötyä myös alan opiskelijoille ja kaikille, jotka tarvitsevat sujuvan urakoinnin perustietoa. Kirjoittajana on viheralan urakoinnin ja valvonnan asiantuntija Marko Pirttijärvi.

Päätoimisille opiskelijoille myönnetään kirjasta –20 % alennus. Mainitse alennuksesta tilauslomakkeen lisätiedot-kentässä. Täytä lomakkeeseen seuraavat tiedot: oppilaitos, opintolinjasi, opiskelijanumero. Valitse maksutavaksi lasku, jos haluat opiskelija-alennuksen.

Marko Pirttijärvi (toim.). 2012.
Viherympäristöliiton julkaisu nro 54
Nidottu, 48 s. A4.
ISSN 1238-8734
ISBN 978-952-5225-64-8
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 0.20 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kirjelähetys 6,50 €
Nouto valitsemastasi postista 11,20 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 11,20 €