Metsä maisemassa - suunnittelu ja hoito

Tuotekoodi: 10231
Metsamaisemassa-suunnittelujahoito_10231_1.jpg
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 37,40 €
5,00 €
-88%
Ovh. 42,40 €
Tarjous voimassa 30.6.2018 asti.
Heti varastosta
Toimitusaika n. 1-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 8,49 €
 Lisää ostoskoriin
Maisemanhoidon periaatteita. Metsänhoito erilaisissa maisematyypeissä, näkymien suunnittelu, hakkuiden sovittaminen maisemaan.
Metsä maisemassa - suunnittelu ja hoito kertoo tavoista, joilla maanomistaja voi omilla maillaan edistää kaunista maisemaa. Se havainnollistaa maiseman visuaalisia tekijöitä, erilaisten maisematyyppien viheralueiden käsittelyä, metsämaiseman paikallisia piirteitä eri maisemamaakunnissa, virkistysalueiden lähimaiseman ja näköalatyyppien hoitoa sekä yhteistä suunnitteluprosessia. Miten hakkuu sovitetaan maiseman omaan mittakaavaan ja suuntaan? Mitä tarkoittaa maiseman herkkyys, yhtenäisyys ja monimuotoisuus? Maisemanhoitoa on kirjassa esitelty runsaalla kuvituksella ja esimerkeillä eri puolilta Suomea. Vaihtoehtoja on havainnollistettu piirroksin. Kirja on hyödyksi, olipa kyseessä laajempi kulttuurimaisema, kylän yhteinen puolukkametsä, kirkonkylän tienvarsi tai oma mökkitontti.

Kirja perustuu TkT, MMM Minna Komulaisen Aalto-yliopistossa tarkastettuun väitöskirjaan metsämaisematyypeistä. Teos on tarkoitettu maaseudun ja taajamien maanomistajille, asukas- ja kyläyhdistyksille, kuntien viher- ja metsäammattilaisille, ympäristötöiden tilaajille ja toteuttajille, alan opiskelijoille ja kaikille lähiympäristön hoidosta kiinnostuneille.

Kaunis kovakantinen kirja sopii myös lahjaksi.

Kirjoittaja(t): Minna Komulainen
Julkaisija: Metsäkustannus 2012
Sidottu, 224 s.
ISBN-13: 978-952-5694-93-2

Tästä julkaisusta ei myönnetä opiskelija-alennusta.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 1.20 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 8,49 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 8,49 €