Maanpeitekasvit

Luo vehreä pihapiiri

Tuotekoodi: 20604
Maanpeitekasvit_20604_1.jpg
29,90 €
Tuote tilapäisesti loppu
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Maanpeitekasvien avulla on mahdollista luoda viihtyisä ja vehreä pihapiiri sinnekin, missä kasvuolosuhteet eivät ole parhaat mahdolliset.Maanpeitekasvit soveltuvat kaikenlaisiin pihoihin. Niitä voi käyttää myös hankalissa paikoissa, kuten salaojitetu...
Maanpeitekasvien avulla on mahdollista luoda viihtyisä ja vehreä pihapiiri sinnekin, missä kasvuolosuhteet eivät ole parhaat mahdolliset.

Maanpeitekasvit soveltuvat kaikenlaisiin pihoihin. Niitä voi käyttää myös hankalissa paikoissa, kuten salaojitetuilla seinänvieruksilla, kosteilla tai kuivilla ojanreunuksilla, kivikkoisessa ja kallioisessa maastossa.

Maanpeitekasveja voi hyödyntää luovasti monin tavoin: nurmikon tilalla, puiden alustoilla, rinteissä, autotallin, maakellarin tai vajan viherkattoina, ohjamaan tai estämään kulkemista, kasvuston yhdistäjänä luomaan puutarhasta eheä kokonaisuus. Matalakasvuisina maanpeitekasvit ovat oiva valinta myös risteyksissä ja muilla alueilla, joilla näkyvyys ei saa estyä.

Kauniisti taitettu kirja sopii myös lahjaksi. Kirja tarjoaa uusia ideoita kokeneille viherpeukaloille ja selkeitä käytännön ohjeita noviiseille.

Kirjan kirjoittaja on hortonomi, joka toimii puutarhaneuvojana ja opettajana. Kirsi Tuomisen muita teoksia ovat mm. Kaikki kompostoinnista, Tuoksuva puutarha ja parveke, Suomen kauneimmat puutarhat ja Syötävän kaunis piha.

Tekijä: Kirsi Tuominen
Kuvat: Olavi Niemi
Kustantaja: Minerva 2012/2013
Koko: 190 x 220 mm
Sidottu (kovakantinen), nelivärinen
ISBN: 9789524926041
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 0.80 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kirjelähetys 8,00 €
Nouto valitsemastasi postista 11,20 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 11,20 €