Luontopiha

Ympäristöystävällinen piha ja puutarha

Tuotekoodi: 20603
Luontopiha_20603_1.jpg
27,90 €
Heti varastosta
Toimitusaika n. 1-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 8,00 €
 Lisää ostoskoriin
Kirja opastaa luonnonmukaisen puutarhan perustamiseen ja esittelee kasveja, jotka edistävät eläinten viihtymistä.
Luontopiha - Ympäristöystävällinen piha ja puutarha on udistettu laitos Riku Cajanderin kysytystä puutarhakirjasta. Se on jokaisen puutarhurin, luontoharrastajan ja eläinten ystävän toivekirja.

Miten saada luonto osaksi pihaa ja piha osaksi luontoa? Puutarhasta voi kehittää paikan, jossa luonnon monimuotoisuus kukoistaa ja jossa viihtyvät erilaiset kasvit, linnut, perhoset, hyödylliset hyönteiset ja muutkin eläimet.

Kirja antaa seikkaperäisiä ohjeita ja hyödyllisiä vinkkejä luontopuutarhan perustamiseen. Teoksessa esitellään kymmeniä kasvilajeja, jotka edesauttavat eläinten viihtymistä. Kirjassa esitellään osuhteet, joita eri linnut, nisäkkäät ja hyönteiset tarvitsevat, jotta ne saadaan houkuteltua pihan vierailijoiksi ja asukkaiksi.

Hoitamalla pihaa ympäristöystävällisillä tavoilla voi hillitä ilmastonmuutosta ja osallistua uhanalaisten ja vähenevien eläin- ja kasvilajien suojeluun. Kirjan kaunis nelivärikuvitus on sekä luontokuvaaja Olavi Niemen että Riku Cajanderin käsialaa. FM Riku Cajander on biologi ja ympäristökysymyksiin erikoistunut toimittaja.

Tekijä: Riku Cajander 2015
Julkaisija: Minerva Kustannus Oy
Nidottu, 220 sivua, 168 x 220 mm
ISBN 978-952-312-122-5
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 0.55 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kirjelähetys 8,00 €
Nouto valitsemastasi postista 11,20 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 11,20 €