Koulupihan mahdollisuudet -opas

Tuotekoodi: 10501
Koulupihanmahdollisuudet-opas_10501_1.jpg
17,00 €
Heti varastosta
Toimitusaika n. 1-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,50 €
 Lisää ostoskoriin
Koulupihan mahdollisuudet -opas käsittelee koulupihaa eri näkökulmista. Oppaassa paneudutaan mm. koulupihan suunnitteluun ja toteutukseen liittyviin näkökohtiin sekä esitellään koulupihaa oppimisympäristönä eri oppiaineiden kannalta. Oma kokonais...
Koulupihan mahdollisuudet -opas käsittelee koulupihaa eri näkökulmista.

Oppaassa paneudutaan mm. koulupihan suunnitteluun ja toteutukseen liittyviin näkökohtiin sekä esitellään koulupihaa oppimisympäristönä eri oppiaineiden kannalta. Oma kokonaisuutensa on koulupiha leikin, urheilun ja leikkivälineiden kannalta, liikuntarajoitteisia unohtamatta. Oppaassa tarkastellaan koulupihaa myös oppilaiden osallistumisen kannalta, pohditaan kiusaamisen ehkäisyä ja ideoidaan koulupihatalkoitten sekä muiden tapahtumien järjestämistä. Lopuksi paneudutaan koulupihan väline- ja liikenneturvallisuuteen sekä pihan vastuukysymyksiin. Oppaan tavoitteena on innostaa kaikkia koululla toimivia, niin opettajia, oppilaita kuin koko henkilökuntaa hyödyntämään entisestään koulupihan mahdollisuuksia.

Päätoimisille opiskelijoille myönnetään kirjasta - 20 % alennus. Mainitse alennuksesta tilauslomakkeen lisätiedot-kentässä. Täytä lomakkeeseen seuraavat tiedot: oppilaitos, opintolinjasi, opiskelijanumero.

Pirkko Sassi. 2003. 64 s. Julkaisija Mannerheimin Lastensuojeluliitto.
ISBN 952-5082-31-8.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 0.26 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kirjelähetys 6,50 €
Nouto valitsemastasi postista 11,20 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 11,20 €