Hortus Fennicus

Suomen puutarhataide

Tuotekoodi: 10402
HortusFennicus_10402_1.jpg
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 56 €
5,00 €
-92%
Ovh. 61,00 €
Tarjous voimassa toistaiseksi
Loppuunmyyty
Upea lahjakirja puutarhan ja historian ystävälle. Teos kattaa suomalaisen puutarhataiteen koko kirjon.
Hortus Fennicus on ensimmäinen historiateos suomalaisista puutarhoista. Sen lähes neljääkymmentä artikkelia ovat olleet kirjoittamassa maan johtavat puutarhataiteen historian ja puutarharestauroinnin asiantuntijat. Kirjan runsas kuvitus koostuu historiallisesta kartta- ja kuva-aineistosta sekä taiteen tri Taneli Eskolan upeista nykykuvista.

Kirjan sisältö kattaa suomalaisen puutarhataiteen koko kirjon ulottuen ajallisesti ensiaskeleista keskiajalla 1900-luvun kaupunkipuistoon ja yhteiskunnallisesti Kultarannasta ja suurkartanoista "tavallisiin" piha- ja siirtolapuutarhoihin. Teoksen kansien väliin on koottu tämän hetken tietämys suomalaisesta puutarhasta, sen kansainvälisistä yhteyksistä ja sen kotimaisista taustoista: suunnittelijoista, rakennuttajista, symboliikasta, kasveista jne. Kyseessä on pohjoismaisessa mitassa ennennäkemätön julkaisuhanke, joka viitoittaa pitkälle tietä maamme historiallisten puutarhojen tulevalle tutkimukselle ja hoidolle.

Päätoimisille opiskelijoille myönnetään kirjasta - 20 % alennus. Mainitse alennuksesta tilauslomakkeen lisätiedot-kentässä. Täytä lomakkeeseen seuraavat tiedot: oppilaitos, opintolinjasi, opiskelijanumero.

Sidottu.

Toim. Maunu Häyrynen. 2000. Julkaisija Viherympäristöliitto ry ja Puutarhataiteen Seura ry.
Viherympäristöliiton julkaisu 17.
ISSN 1238-8734. ISBN 952-5225-13-5.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 3.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 8,49 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 8,49 €