Heinäopas

Koristeheinien käyttö viheralueilla

Tuotekoodi: 10310
Heinaopas_10310_1.jpg
55,00 €
Heti varastosta
Toimitusaika n. 1-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 8,49 €
 Lisää ostoskoriin
Koristeheinät ja niiden käyttömahdollisuudet. Kirja esittelee kauneimmat ja kestävimmät Suomen olosuhteisiin sopivat heinät ja opastaa niiden hoitoon.
Heinäoppaan aiheena ovat koristeheinät ja niiden käyttö Suomessa. Opas on kirjoitettu viheralueiden suunnittelijan näkökulmasta, ottaen huomioon erityisesti kasvien esteettiset arvot sekä kestävyys. Oppaassa on keskitytty helppohoitoisiin, kestäviin ja kauniisiin ratkaisuihin. Opas on tarkoitettu viheralan suunnittelijoille, rakennuttajille, rakentajille, hoitajille sekä myös innoitukseksi kotipuutarhureille. Oppaassa on lajiesittelyiden lisäksi tietoa koristeheinien käyttömahdollisuuksista, kasvualustoista, istuttamisesta ja hoidosta sekä kohde-esittelyitä niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Oppaassa on kuvaukset suositeltavista koristeheinälajeista, vältettävistä lajeista, kokeilemisen arvoisista lajeista sekä astioihin, kansirakenteisiin ja kausikasvi-istutuksiin sopivista lajeista.

Kirjan toimittaja Katja Orrainen työskentelee maisema-arkkitehtinä Maisema-arkkitehtitoimisto Näkymä Oy:ssä. Julkaisun ohjausryhmässä ovat olleet asiantuntijat Sinikka Wegelius, Jussi Luomanen ja Seppo Närhi.

Kirjoittaja(t):Katja Orrainen
Julkaisija: Viherympäristöliitto ry 2015
Sivuja: 160
ISBN 978-952-5225-68-6
Viherympäristöliiton julkaisu 56

Päätoimisille opiskelijoille myönnetään kirjasta –20 % alennus. Mainitse alennuksesta tilauslomakkeen lisätiedot-kentässä. Täytä lomakkeeseen seuraavat tiedot: oppilaitos, opintolinjasi, opiskelijanumero.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 0.70 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 8,49 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 8,49 €