Toimitus- ja maksuehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

 • Toimitusaika on normaalituotteille 1–5 arkipäivää ja tilaustuotteille 2–10 arkipäivää
 • Toimituskulut (alkaen 2,90 €) lisätään hintaan. Toimituskulujen määrä riippuu lähetyksen painosta ja postimaksusta.
 • Tilaukset toimitetaan postitse tai tilauksen voi noutaa Viherympäristöliiton toimistolta (ks. osoite alla). Postitusvaihtoehtoina ovat postikonttorista / pakettiautomaatista noudettava postipaketti tai päiväpostin mukana jaettava pikkupaketti. Tarjolla olevat vaihtoehdot riippuvat lähetyksen koosta ja painosta. Nouto Viherympäristöliiton toimistolta klo 8-16: Viljatie 4 C (4 krs.), 00700 Helsinki, tai sopimuksen mukaan: kauppa(at)vyl.fi.
 • Maksutapa 14 pv netto, laskun mukaan.
 • Oikea laskutusosoite sekä mahdollinen erillinen toimitusosoite tulee ilmoittaa jokaisen tilauksen yhteydessä. Lasku toimitetaan tilauksen mukana ellei erillistä laskutusosoitetta ole ilmoitettu.
 • Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10 % (kirjat) ja 24 % (cd:t, videot, lomakkeet, VYL Leikkiturvatuotteet sekä muut tuotteet).

Päätoimiset opiskelijat sekä oppilaitokset, kirjakaupat ja kirjastot saavat 20 %:n alennuksen Viherympäristöliiton julkaisemista tuotteista. Alennus ei koske välitysmyyntituotteita, eli alennusta ei saa muiden kuin Viherympäristöliiton julkaisemista tuotteista (julkaisija mainittu tuotekuvauksessa).  Erilaisiin opiskelija-, välitysmyynti- ja jäsenkampanja-alennuksiin oikeutettujen tulee ilmoittaa toivotusta alennuksesta tilauksen lisätiedot-kohdassa ja valita maksutavaksi lasku.

 • Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tuotteen tilaus ilmoittamalla siitä Viherympäristöliitolle 14 vuorokauden kuluessa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta sekä ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta. Jos asiakas peruuttaa tilauksen, on asiakkaan palautettava tuotteet virheettöminä 14 vuorokauden kuluessa Viherympäristöliitolle asiakaspalautuksena, ei kuitenkaan postiennakkolähetyksenä. Viherympäristöliitto maksaa palautuksen ja palauttaa maksetun kauppahinnan peruuntumisen yhteydessä. Yrityksillä ei ole asiakaspalautusoikeutta. Asiakaspalautuskoodi: 612109. 
 • Mahdollinen maksun viivästyskorko on 10 % ja perintäkulut 10 €/lähetys.
 • Tuotteita on myynnissä niin kauan kuin varastoa riittää.
 • Alennustuotteilla ei ole palautusoikeutta.
 • Erilaisia tarjouksia ja alennuksia ei voi yhdistää.
 • Tarjoukset eivät koske jälleenmyyjiä.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.